Creative Commons Licentie

Spirovitaltherapie: Voldoende zuurstof en meer energie bij COPD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat heeft Spirovitaltherapie met geactiveerde zuurstof te bieden bij longaandoeningen?

 

Toepassing van de Spirovitaltherapie van Airnergy zorgt - volgens professor dr. K. Jung van de universiteit van Mainz - voor een aanzienlijke vermindering van het zuurstoftekort bij patiënten met COPD. Dit blijkt uit:

 

· een betere zuurstofbenutting;

· een toename van de FEV1%;

· een betere conditie;

· een hogere energieproductie;

· een verbetering van de hartslagvariabiliteit (HRV) in rust;

· een verminderd gebruik van inhalers;

· een vermindering van de ontstekingsactiviteit;

· een verminderde bacteriële exacerbatie;

· schonere longen.

 

De termijn waarop de therapie een merkbaar effect heeft, verschilt per persoon. Deze varieert van direct tijdens de eerste behandeling, tot na tien behandelingen. In veel gevallen kan de tot dan gebruikte medicatie – deels - worden verminderd en soms zelfs volledig worden stopgezet. Bij enkele patiënten die therapiereistent bleken voor alle mogelijke maatregelen, werd juist met behulp van Spirovitaltherapie voor de eerste maal een merkbare verbetering bereikt. Deze resultaten zijn in meerdere studies bevestigd (Erpenbach, 2005, Kucera 2009), aldus professor dr. K. Jung van de universiteit van Mainz.

 

Door toepassing van de Spirovitaltherapie verbetert de conditie van de COPD-patiënt. Daardoor is deze beter in staat en meer gemotiveerd om dagelijks te bewegen. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van leven en een zichzelf versterkende opwaartse spiraal. Het eventueel reduceren van (zware) medicatie, vormt daarbij nog een extra positieve en ook stimulerende factor.

 

Waar kan ik de therapie volgen?

Om uit te vinden wat het effect van de Spirovitaltherapie voor u kan zijn, adviseren wij u om de proef op de som te nemen en de therapie uit te proberen bij een praktijk bij u in de buurt. U vindt de door ons erkende Nederlandse en Belgische professionele zorgaanbieders op onze website www.geactiveerde-zuurstof.nl/therapeuten.

 

Nog vragen of wilt u meer informatie?

Alle informatie over de therapie vindt u op www.geactiveerde-zuurstof.nl.  Natuurlijk maken wij graag tijd vrij om antwoord te geven op al uw vragen.

U kunt een email sturen naar info@tklooster.com of bellen naar +31 (0)578 – 641789.

‘Veel meer lucht en energie’

 

Door zijn jarenlange werk in de bouw en door stevig te roken heeft de nu 55-jarige Jan Huibers COPD opgelopen, een verzamelterm voor chronische aandoeningen aan de longen. De ziekte benam hem zo letterlijk de adem dat hij de lucht en energie niet meer had om ook maar een klein stukje te lopen of de trap op te komen. Via het internet kwam hij in contact met Spirovitaltherapie. Na twee dagen proberen wist hij het zeker: de therapie helpt. Nu, ruim een jaar later, is hij weer aan het werk en onderneemt hij weer van alles. Lees hier meer ……..

COPD Gold IV en toch volop energie

 

Marjo Tork is 49 jaar en heeft COPD in de zwaarste categorie: GOLD IV.

Zij was al een paar jaar bekend met de goede werking die de Spirovitaltherapie van Airnergy heeft voor haar klachten. Dat was voor haar de reden om zelf een toestel aan te willen schaffen. Met slechts een WAO-uitkering viel dat uiteraard niet mee. Met hulp van haar moeder heeft zij een Airnergy Basis Plus aangeschaft.

Lees hier meer …….

‘Minder vaak ziek sinds ik Spirovitaltherapie van Airnergy gebruik’

 

Liesbeth Bisdom (66) heeft last van COPD. Ze is al vijf jaar onder behandeling van een longarts. Ze doet van alles om verkoudheid en bronchitis te voorkomen, want dat ontaardt heel snel in longontsteking, waarna ze met een fikse antibioticakuur een aantal dagen bed moet houden. Gelukkig gaan de bacteriën en virussen die bronchitis veroorzaken haar deur nu voorbij. ‘Sinds ik de Spirovitaltherapie van Airnergy gebruik ben ik niet meer ziek geweest.’ Lees hier meer..

De Nederlandse Airnergyfilm van ‘t Klooster

Airnergy bij Shownieuws